Tibro Pingst söker vikarierande ungdomsledare.

Vi är en församling med cirka 275 medlemmar som delar tron på Jesus Kristus och är människor i olika åldrar och livssituationer. Vi söker nu en ungdomsledare som tillsammans med församlingen, ledare och pastorer vill ge vidare evangeliet till ungdomar i Tibro.

Vi drömmer om en växande ungdomsverksamhet som är kärleksfull och trygg och som sprudlar av glädje mitt i församlingen. En plats där ungdomarna får möjlighet att växa i sin tro. Vi har ett ungdomsledarteam som leder och planerar verksamheten. Idag har vi Unight på fredagskvällarna och Konfirmationsundervisning i samarbete med den lokala Equmeniaförsamlingen och flera av Tibros idrottsföreningar. Unight är våra ungdomssamlingar som du förväntas leda och inspirera. Vi söker dig, en trygg och entusiastisk ungdomsledare som vill att ungdomarna får en andlig utveckling och upplevelser med Gud.

Vi vill att du finns till för ledarna, ungdomarna och deras familjer. Du arbetar tillsammans med våra övriga anställda och ledningsgrupper för att driva och utveckla vår verksamhet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. En utbildning på bibelskola och erfarenhet av arbete i församling är meriterande.

Tjänsten är ett ettårigt vikariat på 50-75% med tillträde i februari 2022 eller enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten, kontakta pastor Bengt Richter.
Tel: 0504-613 37 eller bengt@tibropingst.se

Ansökan med personligt brev och CV skickas till: bengt@tibropingst.se senast den 31 dec. Vi behandlar ansökningar löpande.