Candela second hand

Ann Krantz Ann Krantz

Candela Second hand

Vår önskan med Candela Second Hand är att den ska vara en mötesplats för alla sorters människor. Vi tycker att det är en mycket god idé att enskilda individer på ett enkelt och konkret sätt kan vara med och hjälpa andra genom att skänka det som man själv inte vill ha men som någon annan kanske vill köpa.

Candela Second Hand är en av Pingstförsamlingens förlängda armar och det överskott som butiken genererar bidrar stort till att lindra nöden för människor i olika delar av vår värld.

Vill du också vara med och hjälpa till? Du kan t ex skänka varor, handla i vår butik eller vill du kanske vara med och jobba som ideell medarbetare? Välkommen att höra av dig till oss!

Telefon: 0504-102 30

På grund av Covid så har vi ändrade öppetider.
Med början den 14 nov kommer vi endast ha öppet lördagar 10.00 - 13.00 och det fram till jul. Lördagen den 17 december är sista dagen vi har öppet i år.
Vi öppnar åter igen lördagen den 2 januari 2021. Från och med januari har vi även öppet på helgfria tisdagar, första datumet 9 januari mellan 15-18.

För tillfället undanbedes all varuinlämning p.g.a. personalbrist. Att lämna varor utanför butiken är inte ett alternativ. Det blir dessutom förstört i regnet.

Tack för visad hänsyn och förståelse. Öppetider Second Hand
Lördagar   10.00-13.00

Mariestadsvägen 28
54332 Tibro