Övergripande info om de olika aktiviteterna för barn

Silverklangen
En barnkör som skapar glädje i kroppen med sång, dans, rytm och rörelse!
 
Silverklangen är en barnkör för barn från förskoleklass upp till årskurs 6.
Vi träffas varje onsdag mellan kl 17:45-19 och har kul ihop! Vi övar in både sång och dans och leker lekar ibland. Vi tar paus och sitter i en ring en stund och äter frukt tillsammans och ger tid att berätta och lyssna på varann innan det är dags att avsluta.
 
Någon söndag per termin framträder vi och sjunger på söndagens Gudtjänst i kyrkan. Då är det perfekt att bjuda med alla man vill för att komma och lyssna!
Och en tradition är att vi går med i 1:a advents tomtetåg till Tibros torg och sjunger
ett gäng sånger från scenen. All information du behöver både som barn och förälder kommer du få av ledarna!
 
Söndagskolan
Detta är ett tillfälle att som barn träffas under samma tid som kyrkan har Gudstjänst, varje söndag kl 10-11:30. Detta riktar sig till barn mellan 3-12 år.
 
Vi vill ge barnen ett enkelt sätt att lära sig om Bibeln och vi illustrerar och berättar med sång, berättande och ett kort drama. Vi vill att barnen ska komma ihåg att Gud älskar barnen. Att de är viktiga i Guds ögon och att de behövs precis som de är!
 
När barnen kommer får de skriva in sig vid en liten kiosk i entrén där de även får ett halsband som visar att de är med på dagens Söndagskola. Alla barn sitter först med i stora kyrksalen en kort stund innan det är dags att gå upp till Söndagsskolan. Vi håller till i vårt Barnrike där vi har en samling som passar barnens energi och upptäckarlust.
 
 
After School
Sista tisdagen i månaden samlas detta gäng! Alla barn som går förskoleklass upp till årskurs 6 är välkommen att haka på och vara med! Det brukar vara olika aktiviteter varje gång. Ingen föranmälan behövs. Går bra att bara dyka upp vid
kyrkan kl17:30-19:30. Om vi skulle vara vid en annan plats så finns info på kyrkans entrédörr.
 
Vi har ibland bakat tillsammans, haft aktiviteter i en gympasal, bowlingkväll,
pysslat, varit ute och lekt utomhuslekar. Det är olika från gång till gång.
Vi har även en kort samling innan vi avslutar dessa kvällar.
Det är vår önskan att barnen ska få uppleva vänskap och delaktighet och att naturligt i lek kunna samarbeta och hjälpa varandra.
 
Vill du som barn eller förälder få information inför varje tillfälle så går det bra att anmäla sig till att få sms-utskick. Anmäl dig på plats till en ledare eller skriv till vår
barnledarmail: tibrobalgan@gmail.com